Σκάλα

Η Σκάλα βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλαγιά, κατάφυτη από οπωροφόρα και αειθαλή δένδρα, σε υψόμετρο 300 μ. βορειοανατολικά της Ναυπάκτου, με την οποία συνδέεται με ασφαλτοστρωμένο δρόμο μήκους τεσσεράμισι μόλις χιλιομέτρων.

Περισσότερα

Ναύπακτος

Χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου μας περιμένει η ομορφότερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, η Ναύπακτος με το μαγευτικό λιμάνια της, το εκπληκτικό κάστρο της

Περισσότερα

Ορεινή Ναυπακτία

Συνδυάστε την διαμονή σας στο Treanto Boutique Hotel με τις μοναδικές φυσικές αποδράσεις στην ομορφιά της ορεινής Ναυπακτίας κάθε εποχή του χρόνου.

Περισσότερα

Μοναστήρια

Treanto Nafpaktos Boutique Hotel, Μοναστήρια Ναυπακτίας, Θρησκευτικός ΤουρισμόςΕπιλέξτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας στο Treanto Boutique Hotel με επισκέψεις στα ιστορικά Μοναστήρια της Ναυπακτίας που αποτελούν μνημεία θρησκείας, κουλτούρας και τέχνης του τόπου μας.

Περισσότερα

Δραστηριότητες

Εμπλουτίστε τις διακοπές σας με αξέχαστες αναμνήσεις. Οι επιλογές δραστηριοτήτων με ορμητήριο το Treanto Boutique Hotel στη Σκάλα Ναυπάκτου είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και ικανοποιούν κάθε προτίμηση!!!!!

Περισσότερα

Παραλίες

Paralies-nafpaktou-PsaniΕάν επιλέξετε να αποχωριστείτε για λίγο την εκπληκτική θέα του Treanto Boutique Hotel, μπορείτε να απολαύσετε τις κοντινότερες παραλίες της Ναυπάκτου, 

Περισσότερα