Δραστηριότητες

Εμπλουτίστε τις διακοπές σας με αξέχαστες αναμνήσεις. Οι επιλογές δραστηριοτήτων με ορμητήριο το Treanto Boutique Hotel στη Σκάλα Ναυπάκτου είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και ικανοποιούν κάθε προτίμηση!!!!!

Πεζοπορία

Παραδοσιακός τρόπος απόλαυσης του φυσικού περιβάλλοντος και φυσικής άσκησης είναι η πεζοπορία. Έχει ανιχνευθεί και αποτυπωθεί ένα δίκτυο τεσσάρων πεζοπορικών διαδρομών που βασίζεται στον παλιό συνδετικό ιστό μονοπατιών ανάμεσα στα χωριά Άνω Χώρα, Κάτω Χώρα, Πόδος, Αμπελακιώτισσα και Κρυονέρια . Οι διαδρομές περνούν μέσα από δάση με έλατα, καστανιές και πλατάνια, ενώ η παραποτάμια βλάστηση εντυπωσιάζει. Επίσης, η περιοχή της γέφυρας Μπανιά εκτός από extreme sports, προσφέρεται για πεζοπορία, την ιππασία, το ποδήλατο βουνού, την ορειβασία και το ραπέλ, την αναρρίχηση δηλαδή στις πλαγιές του βουνού. Ο συνδυασμός νερού, πράσινου και βουνού αφοπλίζει όποιον βρεθεί εκεί και γαληνεύει το βλέμμα και την ψυχή. Απολαύστε το φυσικό τοπίο και τον Εύηνο ποταμό διαλέγοντας την δραστηριότητα που σας ταιριάζει.

Ποδηλασία

Η περιοχή της Ναυπακτίας είναι γνωστή και για τα σηματοδοτημένα μονοπάτια ποδηλασίας σε μεγάλη έκταση και για την διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας που διεξάγεται κάθε χρόνο τα τελευταία έτη. Οι φίλοι της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν έναν καταξιωμένο αγώνα, απολαμβάνοντας την πανέμορφη τοποθεσία και το φυσικό περιβάλλον της Ναυπακτίας. Το Treanto Boutique Hotel δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα και να περιηγηθούν σε νέες διαδρομές.

Kite Surfing

Η παραλία Γρίμποβο στην πόλη της Ναυπάκτου είναι μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες παραλίες για kite στην Ελλάδα, φημισμένη ανάμεσα στους λάτρεις των extreme sports. Τα ζεστά και ρηχά νερά καθιστούν την παραλία κατάλληλη και για αρχάριους. Μπορείτε να νοικιάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία του kiteboarding.


Rafting & Kayaking

Οι επιλογές δραστηριοτήτων extreme sport δεν μειώνονται την χειμερινή σεζόν. Εάν αναζητάτε την περιπέτεια τότε ο ποταμός Εύηνος και η γέφυρα Μπανιά προσφέρονται για ράφτινγκ και καγιάκ. Η κατάβαση του ποταμού γίνεται με φουσκωτά και τα μαθήματα αναλαμβάνουν έμπειροι οδηγοί-εκπαιδευτές που θα σας παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.
 

Διαδρομές με 4Χ4

H Ορεινή Ναυπακτία είναι η ιδανική περιοχή για εξορμήσεις 4×4. Εκατοντάδες χιλιόμετρα χωμάτινες διαδρομές μέσα στο πανέμορφο δάσος της Ορεινής Ναυπακτίας σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Μπορείτε να έρθετε με το δικό σας αυτοκίνητο ή να ενοικιάσετε στην Ναύπακτο.

 

Pin It