Το καφέ

Το Καφέ Treanto Nafpaktos, στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέρει ίσως τη συναρπαστικότερη θέα του Κορινθιακού Κόλπου, με τον επισκέπτη να απολαμβάνει τον καφέ του ηρεμώντας στο καταπράσινο τοπίο. Λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα διάλειμμα και μια ξεχωριστή επιλογή για καφέ, σνακ ή φαγητό πριν ή μετά τις δραστηριότητες του επισκέπτη.

Κάντε ένα «γλυκό» διάλειμμα μέσα στην ημέρα πίνοντας μία σοκολάτα ή ένα ζεστό ρόφημα με μέλι. Πάρτε δυνάμεις για να συνεχίσετε τη μέρα σας δοκιμάζοντας μερικά από τα εδέσματα μας (παραδοσιακές πίτες, σπιτικές μαρμελάδες, σπιτικά γλυκά, τοπικό λάδι, κρασί, τσίπουρο), φτιαγμένα από τις παραδοσιακές συνταγές μας, τα τοπικά προϊόντα και αγνά υλικά. Απολαύστε τον καφέ ή δοκιμάστε κάποιο από τα λαχταριστά σνακς και αφήστε τη ματιά σας να χαλαρώσει θαυμάζοντας τη Γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου, ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα παγκοσμίως!

Στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν και το υπέροχο Ελληνικό πρωινό μας. Η αυθεντική ελληνική φιλοξενία και οι τοπικές γεύσεις δημιουργούν μια γοητευτική παραδοσιακή ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με το ζεστό φυσικό φως που πλημμυρίζει την αίθουσα συμβάλουν στο ξεκίνημα μιας υπέροχης μέρας!

Βρείτε το αγαπημένο σας σημείο και απολαύστε ένα πρωινό, έναν καφέ ή ένα σνακ στο καφέ Treanto!

Pin It