Τρεάντο - Από τον 11 αι. στο σήμερα

Σκάλα Ναυπακτίας. Ένα ανηφορικό μονοπάτι που οδηγούσε στο χωριό αποτέλεσε έμπνευση για το όνομά της. Με το πέρασμα του χρόνου, νέες τοποθεσίες και ονομασίες διαδέχτηκαν τις προηγούμενες: Τρεάνδο ή Τρεάντο πιθανολογείται ότι ήταν μία από αυτές. Σ' όλη την περιοχή του εκτείνονταν αμπελώνες και οπωροφόρα δέντρα και στεκόταν το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας. Στον οικισμό αυτό, τη σημερινή Σκάλα, βρίσκεται και το ξενοδοχείο Τρεάντο. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, μπορείτε να περιπλανηθείτε στην ιστορία από τον 11ο αι, μέχρι τη Βενετοκρατία, την Τουρκοκρατία και το σήμερα.

Τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες σουίτες, σας προσφέρουν την απαραίτητη φιλοξενία, πάντα με άνεση και σχεδιασμένες να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για προσωπικό, είτε επαγγελματικό ταξίδι. Μάλιστα, το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) καθώς διατηρεί όλες τις απαραίτητες υποδομές και εξοπλισμό.

Ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος, από εμάς για εσάς, στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γήπεδο τέννις, παιδική χαρά, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, Business Center, διάθεση ποδηλάτων, 12ωρη λειτουργία υποδοχής και υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών είναι μερικές από τις παροχές μας. Και φυσικά η μοναδική καφετέρια στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου σας προσφέρει τα πιο αγνά προϊόντα της με θέα τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.

Καλωσήρθατε στο ξενοδοχείο Τρεάντο!