Το ξενοδοχείο Τρεάντο βρίσκεται στη Σκάλα Ναυπάκτου, ένα χωριό μόλις 10 λεπτά Treanto Nafpaktos Locationμακριά από την πόλη της Ναυπάκτου και σε υψόμετρο 300μ. περίπου. Είναι χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με πανοραμική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, καθώς και τα γύρω βουνά και μοναστήρια. Μάλιστα, όλη η γύρω περιοχή είναι κατάλληλη για πεζοπορία.

Έτσι, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για αποδράσεις και δραστηριότητες στις ορεινές περιοχές της Ναυπακτίας, ενώ παράλληλα είναι πολύ κοντά στη θάλασσα, μόλις 10' από τις παραλίες Μοναστηράκι και Χιλιαδού και 15' από το Σκάλωμα, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό, τόσο για το χειμώνα, όσο και για το καλοκαίρι. Η ιδιαίτερη, υψομετρικά κατάλληλη, τοποθεσία του σας προσφέρει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και ήπια καιρικά φαινόμενα το χειμώνα, έτσι μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες σας χωρίς καιρικές δυσκολίες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Ναυπάκτου, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, αλλά και να γνωρίσετε την τοπική ιστορία και κληρονομιά.

Πως θα έρθετε από:

 • Αθήνα Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 229χλμ. και περίπου 3 ώρες από την Αθήνα. Μπορείτε να επιλέξετε να έρθετε είτε μέσω Πελοποννήσου, περνώντας τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, είτε μέσω Στερεάς Ελλάδας, περνώντας από τη Λιβαδειά και ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή από Γαλαξίδι μέχρι τη Σκάλα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από την Αθήνα εδώ >>

   

 • Θεσσαλονίκη Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 457χλμ. και περίπου 7 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να έρθετε μέσω Λάρισας, Λαμίας και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής οδού από Γαλαξίδι, να φτάσετε μέχρι τη Σκάλα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από τη Θεσσαλονίκη εδώ >>

   

 • Ιωάννινα Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 244χλμ. και περίπου 4 ώρες από τα Ιωάννινα. Μπορείτε να έρθετε μέσω Άρτας, Αγρινίου και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής οδού από Αντίρριο, να φτάσετε μέχρι τη Σκάλα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από τα Ιωάννινα εδώ >>

   

 • Πάτρα Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 30χλμ. και περίπου 45 λεπτά από την Πάτρα. Μπορείτε να έρθετε μέσω της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και στη συνέχεια οδηγώντας περιφερειακά της Ναυπάκτου να φτάσετε στη Σκάλα. Ένας κοντινός προορισμός ιδανικά για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο ή δε θέλετε υψηλά μεταφορικά έξοδα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από την Πάτρα εδώ >>

   

 • Δελφούς Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 100χλμ. και περίπου 1,5 ώρα από τους Δελφούς. Μπορείτε να έρθετε μέσω Ιτέας και παραλιακά να φτάσετε στη Σκάλα. Ένας κοντινός προορισμός ιδανικά για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο ή δε θέλετε υψηλά μεταφορικά έξοδα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από τους Δελφούς εδώ >>

   

 • Θέρμο Open or Close

  To Treanto βρίσκεται 48χλμ. και περίπου 1 ώρα από το Θέρμο. Μπορείτε να έρθετε μέσω Ανάληψης και στη συνέχεια περνώντας τον Εύηνο Ποταμό να φτάσετε μέσω της ΕΟ Αντιρρίου - Ιτέας, στη Σκάλα. Ένας κοντινός προορισμός ιδανικά για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο ή δε θέλετε υψηλά μεταφορικά έξοδα.

  Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να φτάσετε στο Treanto από το Θέρμο εδώ >>